U bent hier: startpagina » gastenboek
Selecteer pagina:
1 | 2 | 3

MTBAction ( geschreven: 12/09/2014)

Succes met de organisatie van jullie MTBevent komend weekend! Deze staat vanzelfsprekend ook op onze website; http://www.mtbaction.nl/Toertocht_Oring.html.

Sportieve groet,

www.mtbaction.nl

Biking Odoorn ( geschreven: 10/09/2013)

Via onderstaande link zijn foto's van de Schippersrun te vinden.

https://picasaweb.google.com/104829809129551103667/SchippersrunOdoorn#

Lianne ( geschreven: 09/09/2013)

Ik zag onderweg, tijdens de schippersrun 10km, een aantal fotografen staan. Zijn die foto's nog ergens op het web te vinden? Zou leuk zijn!!

Jeroen van der Weide ( geschreven: 09/09/2013)

Ondanks dat de tocht afgelast was, toch besloten om de tocht te fietsen.
Er was een mooie route uitgezet met leuke variaties!
Helaas knapte mijn derailleur kapot waardoor ik halverwege de rit, terug kon lopen...

P.A. van den Berg ( geschreven: 08/09/2013)

Helaas is de tocht vandaag afgelast. De hevige regen gooide roet in het eten. Jammer voor ons, maar erg sneu voor alle mensen die dit hebben voorbereid.

Roelof Eleveld ( geschreven: 03/09/2013)

In het vorige bericht is een fout geslopen. Eén van de oplettende rayonhoofden van onze tocht attendeerde ons daarop.

Onze ATB tocht is zondag 8 september aanstaande.

Bedankt Albert!

Roelof Eleveld ( geschreven: 02/09/2013)

De laatste hand wordt gelegd aan het parcours voor de ATB tocht van zondag 9 september aanstaand. Vanavond is de route uitgezet op de cyclocross baan.
Dat wordt wederom een spectaculair onderdeel van ons parcours. Deelnemers die twijfelen aan de 50 of 80 km kunnen eerst de lus van 50 km rijden en bij terugkomst in Odoorn beslissen of je de lus van 30 km er achteraan plakken. We zijn er in samenwerking met particuliere grondeigenaren en Staatsbosbeheer in geslaagd gevarieerde routes uit te zetten van 20, 30, 50 of 80 km. Kom dus aanstaande zondag naar Odoorn!

Fietsvrienden Lauwersland Burum ( geschreven: 27/06/2013)

Kent u de Lauwersland Fietsvierdaagse al?

Afstanden 35/70 km | dagelijkse starttijden van 9.00-13.00 uur | gratis winkans fiets t.w.v. € 750,- |

uniek t-shirt als aandenken | voorinschrijven met aantrekkelijke korting | tevens eendaagse ritten |

voldoende overnachtingsmogelijkheden in de omgeving | ION oplaadpunten |

overdekte fietsenstalling | routes volledig bepijld en beschreven op papier | ieder jaar nieuwe routes |

fietsverhuur (reserveren noodzakelijk) | meer informatie? www.fietsvriendenlauwersland.nl

masia la pineda ( geschreven: 13/05/2013)

Masia-la pineda

Is een luxe B&B –appartementen complex zeer centraal gelegen aan de groene Costa-brava
In noord spanje


Wij organiseren div. fiets activiteiten waaronder MTB trips

Waarom

Omdat dit een zeer gevarieerd gebied is voor elke MTB ér van licht tot extreem

Zie www.wikiloc.com macanet de la selva

12 min vanaf vliegveld Girona

Wij regelen ook het transport van de fietsen

We hebben verschillende arrangementen van appartement tot geheel verzorgd

Ook geschikt voor families ( s morgens rijden s’middags vakantie met de familie )

Een fiets stalling en werkplaats met brug etc

En natuurlijk gezelligheid

Masia la pineda gewoon een plek om terug te keren

www.masia-lapineda.com

MVG

Coby en Harry van het la pineda team

Amnesty International ( geschreven: 30/01/2013)

Fiets voor Amnesty de Fietselfstedentocht!

Op Pinkstermaandag 20 mei wordt zoals elk jaar de fietselfstedentocht georganiseerd: een 240 kilometer lange toerfietstocht langs de elf Friese steden waaraan 15.000 fietsers meedoen. Wilt u ook speciaal voor Amnesty fietsen en op die manier voor Amnesty fondsenwerven! Er zijn nog enkele startkaarten over. Voor meer informatie over de tocht zie http://www.amnesty.nl/fietselfstedentocht

hilko ( geschreven: 29/10/2012)

Zondag 12 september

Deze morgen vroeg uit de veren. Om 07.00 ging de wekker alweer. Ik ga vandaag met drie fietsmaatjes naar Odoorn en we hebben om 08.00 afgesproken om naar Odoorn af te reizen. De jongens hadden geen zin om naar Tubbergen te gaan want de afstand van 75 km was iets te gek en de prijs van 15 euro is natuurlijk belachelijk veel. Odoorn kost €5 en leden betalen €4.

We kunnen kiezen uit meerdere routes, maar we gaan vandaag de 50km fietsen. Aangekomen om 08.30u in Odoorn konden wij behoorlijk dicht bij de grote feesttent parkeren. Het inschrijven ging lekker vlot. Alles was ruim opgezet met een koffie corner en tafels voor de inschrijveringen. Het is feest in Odoorn en dan wordt het centrum heel erg gezellig met allerlei stands en activiteiten.

Het begint een beetje te regenen, maar het is 15 graden dus we gaan in shirt en korte broek van start. Na het centrum van Odoorn duiken wij gelijk de bossen in. De route is zeer goed aangegeven met voldoende lintjes. Er zijn zelfs paaltjes met richtingwijzers geplaatst op plekken die wat minder overzichtelijk zijn. Onderweg zijn er bij elke passage van wegen verkeersregelaars te vinden. Zelfs op kleine landweggetjes waar amper een auto langs komt staat een regelaar. Echt een dikke pluim voor de organisatie.

Na 15 km. is er een pauze. Deze is ruim voorzien van sportdrank en bananen. Even een hapje en een drankje en we gaan snel weer verder. Voor ons komt de pauze net even te vroeg, maar voor de 30 km fietsers is het ideaal. Mijn maatje Henk heeft er zin in want hij heeft mij in de eerste 15 km behoorlijk naar lucht doen happen.

Na de pauze kom ik in mijn ritme en gaat het verder door de bossen. Er zijn dit keer nieuwe stukken uitgezet. Dat is behoorlijk te merken want de grond is op veel plekken zacht en zwaar en daarna weer stukken vol met wortels. Het is ook nu weer van belang toch een helm en een bril te dragen want de takken hangen door de natte bladeren laag over de singeltracks. Soms is het raak en krijg ik een tak vol in mijn gezicht. Oppassen dus!!

Het is singeltrack na singeltrack en behoorlijk technisch, je slingert tussen de bomen door en voor dat je het door hebt kun je weer op een zandpad snelheid maken en snellere rijders laten passeren. Het landschap is prachtig met stukken over de uitgestrekte heide velden bij Borger en Odoorn. We zagen zelfs nog even de schaapherder met zijn hond.

Bij km stand 25 is er de tweede stop. Ook hier is het goed geregeld. Genoeg drinken en zelfs een marsreep wordt er uitgedeeld. Even gewacht op onze twee andere maatjes die in hun eigen tempo een minuut of 3 achter ons aankomen. We stappen weer op en racen verder door de bossen op en neer gaat het. Rechts en links, over wildroosters en door struikgewas. We rijden nergens verkeerd en dat is wederom een dikke pluim. De route splitsingen zijn duidelijk aangegeven met borden waarop de afstanden duidelijk staan vermeld. Tevens wordt er aangegeven dat er afstanden worden samengevoegd zodat je voortijdig weet dat er langzaam verkeer voor je kan zitten.

Na km stand 40 is er voor ons de laatste stop en krijgen wij een krentebol voor de verandering aangereikt. Na 46 km zijn we terug in het dorp en zien we borden met teksten als verkleed en douche ruimte en fietswas plaats. Hier spuiten wij na enig wachten onze fietsen af. Het is alleen jammer dat er te weinig slangen waren om de fietsen af te spuiten, maar we hoorden al snel een bewoner aankomen die zijn tuinslang aanbood. Prima geregeld.

Bij aankomst in de tent ons deelname bandje ingeleverd voor een tas met inhoud. Er zat een sleutelhanger met folder in van Restaurant Thijs en Aafke en natuurlijk de flyer van BT-sportfotografie. www.bt-foto.nl. Hij is er meestal bij voor de actie foto’s en een flesje Glycerona (desinfecterende handgel en als laatste een 50 ml. flesje eau de toillete van Amando. Super!!!

Ik en mijn fiets maatjes willen de organisatie bedanken voor deze geweldige jaarlijkse toertocht. Een schoolvoorbeeld van hoe je een toertocht uitzet. We hebben echt waar voor ons geld gekregen en willen de sponsors hier ook voor danken. Tot volgende keer.

Groeten
Hilko

Henk Boes ( geschreven: 17/09/2012)


Ook ik heb 9 sept jullie tocht gefietst. De tocht was goed gepijld, zeer goede verzorging. De route was prachtig en het weer werkte fantastisch mee volgende keer ben ik weer van de partij. Complimenten en dank aan al die vrijwilligers die zo,n tocht voor ons mogelijk maken. Zelf bij afmelding kregen wij nog een bidon mee. Ik vind dat je wel iets meer inschrijfgeld mag vragen. Kan ik ergens de foto,s die gemaakt zijn bekijken. Tot volgend jaar!

Met een sportieve groet
Henk Boes

Jeroen ( geschreven: 11/09/2012)

9 september stond er een fotograaf ergens in de bossen. Zijn die foto's ergens te bekijken?

Riemer Bosma ( geschreven: 10/09/2012)

gisteren 9 sept 2012 jullie tocht gefietst. de 80 kilometer. trefwoorden: goed gepijld, zeer goede verzorging, kom zeker nog een keer. minpuntje voor zo,n tocht mag je best wel wat meer inschrijfgeld vragen..........

L ( geschreven: 09/09/2012)

Complimenten voor de organisatie en de vrijwilligers die de tocht weer mogelijk hebben gemaakt. De route was prachtig en het weer werkte fantastisch mee. Op naar volgend jaar!

aike warntjes ( geschreven: 09/09/2012)

hoi allemaal<br />
<br />
dacht ik de 50 km gefietst had bleek het de 30 te zijn ,ik was dus niet de enige bleek achteraf want de bewijzering was vaak erg verwarrend komt door zo veel splitsingen met de 20,30,50 denk ik maar om er toch nog wat van te maken het ik de 30 er maar aangeplakt achteraf een goede keus het is een prachtige tocht(onder andere de fruithof was erg leuk met de rondje om dat meertje en de atb baan was schitterend) en bij terug komst voor de moeite een mooie bidon!!!

R.Schipper ( geschreven: 28/08/2012)

Op zaterdag 27 oktober 2012 wordt in de bossen van het Drentse Dwingeloo de AVD cross en de Dwingelderveld-loop gehouden.
De AVD cross is één van de oudste crosslopen in het noorden van Nederland en is voor velen de start van het crossseizoen.
De Dwingelderveld-loop is een prestatieloop over 7,5 en 15 km. over mooie fiets- en wandelpaden door het nationale park het Dwingelderveld. Start om 11.00 uur.
Zie voor meer informatie: www.avdcross.nl

BikingOdoorn ( geschreven: 23/08/2012)

De routes voor de tocht van 9 september zijn klaar. Veel variatie en afwisseling. Van een familie ATB tocht van 20 km tot een tocht van 80 km voor de echte doorzetters. Of je kiest voor de 30 of 50 km. Hoe dan ook, voor elk wat wils. Wij hopen dat jullie op 9 september in Odoorn aan de start te zien.

iris bouman ( geschreven: 24/06/2012)

Voor iedereen die graag over lopen leest.
Kijk op,

www.loopkrant.nl

Jurgen ( geschreven: 19/03/2012)

Beste Fietsers,
Bent u van plan om op fietsvakantie te gaan? Of bent u al actief vakantiefietser? Dan kan ik uw mening goed gebruiken. In het kader van mijn studie Small Business, doe ik onderzoek naar de behoeftes van vakantiefietsers en toekomstige vakantiefietsers. Om deze behoeftes en wensen te achterhalen heb ik een enquête opgesteld. De enquête neemt maar 5 a 10 minuten van uw tijd in beslag. U kunt mij enorm helpen met het invullen van deze enquête. Onderstaande link geeft de enquête weer:

www.thesistools.com/web/?id=254516

Indien u nog meer (vakantie)fietsers kent, kunt u deze link doorsturen.
Iedereen alvast super bedankt! Met vriendelijke groet,
Jurgen