U bent hier: startpagina » gastenboek
Selecteer pagina:
1 | 2 | 3

Amnesty International ( geschreven: 01/02/2012)

Fietselfstedentocht fietsen voor Mensenrechten!

Fiets voor Amnesty de fietselfstedentocht!
Net als in 2009, 2010 en 2011 zal een groep fietsers de tocht speciaal voor Amnesty International fietsen en op die manier voor Amnesty fondsen werven. Wil jij dit jaar fietsend langs de 11 steden? Geef jouw fietselfstedentocht extra zin door 'm voor Amnesty te fietsen! Je fietst dan in een speciaal Amnesty-wielrenshirt en we vragen je om je door je omgeving te laten sponsoren voor Amnesty. Amnesty heeft een aantal startkaarten beschikbaar voor mensen die nog geen startkaart hebben, maar wel echt gemotiveerd zijn om zich voor Amnesty te laten sponsoren. Voor meer informatie over de tocht zie http://www.amnesty.nl/fietselfstedentocht

R. Beeren ( geschreven: 01/02/2012)

De Alternatieve Toertocht is een recreatieve fietstoertocht op 14 april 2012 in de provincies Limburg en Luik. Voor degene die is uitgeloot voor een andere toertocht is dit hét alternatief. De start en finish vindt plaats in Riemst (B) op een steenworp van Maastricht. Het parcours is heuvelachtig en bevat de mooiste beklimmingen die u nog niet kende.

Op zaterdag lekker zelf fietsen en op zondag naar de profs in de Amstel Gold Race kijken, dat is toch super!
www.bearsports.nl

Henk Koerts Exloo ( geschreven: 13/09/2011)

Afgelopen zondag hebben een groot aantal leden van onze vereniging Team BNE deelgenomen aan jullie veldtoertocht.
Ondanks de zware ondergrond hebben we genoten.
Complimenten voor de organisatie. Het was tot in de puntjes geregeld. De vlotte inschrijving, de route aanduidingen, verkeersregelaars in overvloed, prima en tijdige verzorging, informatie betreffende de te verrijden kilometers en natuurlijk de aankomst bij de tent met dweilorkest.
Namens Team Biking Neighbours Exloo nogmaals dank en wat ons betreft zijn 3 NTFU sterren op hun plaats.

Riekus Reinders ( geschreven: 12/09/2011)

Hallo allemaal,

Ook ik heb 'n paar foto's gemaakt van de Schippersrun voor basisschooljeugd, te zien op:
http://www.slickpic.com/u/riekusreinders/SchippersloopOdoornGTV2011
Groetjes,
Riekus

margriet arents ( geschreven: 11/09/2011)

Het was voor mij de 1e keer dat ik deze loop mee deed maar zeker niet de laatste keer. Een dikke pluim voor de organisatie! Het was een prachtig parcours en goed vrijwilligers. En dat zo'n loop dan ook nog gratis is, echt, geweldig! En dan ook nog een shirt meekrijgen. Ik kom volgend jaar zeker weer.

Groetjes van Margriet

Harry Hoff ( geschreven: 10/09/2011)

Mijn 1e echte 10 km run vandaag. Organisatie verdiend een pluim. Alles erg goed geregeld!
Graag tot volgend jaar.

Toli Schanssema ( geschreven: 10/09/2011)

Voor foto's van de Schippersrun 2011,
zie website:

http://hardlopenmettoli.blogspot.com/

of

www. hardlopen met toli

Organisatie ( geschreven: 09/09/2011)

Vandaag de routeinspectie gehad. Het parcours van de Schippersrun ligt er ondanks de vele regen van de laatste weken, naar omstandigheden, verrassend goed bij. Zaterdagmorgen hier en daar nog even prikken met de hooivork. Met een beetje hulp van de zon is er goed te lopen.

Ook de routes van de veldtoertocht liggen er redelijk bij. Gelukkig liggen we boven op de Hondsrug en blijft het meeste water niet bij ons liggen.

Wij zijn er klaar voor. Kortom: kom dit weekend naar Odoorn om deel te nemen aan de Schippersrun en/of de veldtoertocht of kom genieten op de markt met diverse activiteiten. Zie voor meer informatie elders op de website.

Organisatie ( geschreven: 25/08/2011)

De organisatie van het Oringermarktweekend staat inmiddels weer in de steigers. Alleen moeten de puntjes nog op de i worden gezet. Donderdag 1 september a.s. worden onze vrijwilligers bijgepraat en dan zijn we er klaar voor. Velen doen hun best om het de deelnemers en bezoekers naar de zin te maken. Schroom dus niet en kom in het Oringermarktweekend naar Odoorn. Voor de fietsers zijn leuke routes uitgezet. Tijdens de verkenning hebben wij er al het nodige plezier aan beleefd. Nat, maar wel heerlijke temperaturen. En na afloop douchen met de kleren aan, zodat de ergste modder direct weg kon spoelen. U bent van ons echter mooi weer gewend. Daar rekenen we ook dit jaar weer op.
Tot ziens in Odoorn.